31-08-03

FBI arrest Blaster Worm?

De FBI heeft de 18 jarige gearresteerd die zou verantwoordelijk zijn voor de infectie van het internet met de "Blaster Worm". Jeffrey Lee Parson opereerde vanuit zijn eigen website t33kid.com, waarop software code terug te vinden waren over het meest actieve virus in de geschiedenis van het internet. Zou het toeval zijn maar de site ligt plat. De FBI heeft zijn werk dus goed gedaan!

12:00 Gepost door @vince | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het ware gelaat van de fundamentalisten 31/08 "Bin Laden smeedde plannen voor biologische aanslag"
De leider van het terreurnetwerk al-Qaïda, Osama bin Laden, heeft in april op een "terroristentop" plannen onthuld voor een aanval met biologische wapens, zo staat in het nummer van het blad Newsweek dat maandag verschijnt.
"De volgende coup van Osama zal ongelooflijk zijn", zei een hoge functionaris van de Taliban tegen het blad. "Zijn prioriteit is het gebruik van biologische wapens", aldus deze bron die zei dat al-Qaïda over dergelijke wapens beschikt. De terreurorganisatie houdt zich momenteel bezig met de vraag hoe die wapens te transporteren en te verspreiden.

Volgens door Newsweek aangehaalde functionarissen van de Taliban is de "terroristentop" door Bin Laden in april georganiseerd in de bergen van Afghanistan, na de val van de Iraakse president Saddam Hoessein

Gepost door: JOSKE | 31-08-03

De commentaren zijn gesloten.