02-09-03

Pizza man overvalt bank, en vliegt daarna de lucht in.

De politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania staat voor een raadsel nadat een pizzakoerier met een bom om zijn nek explodeerde na een bankoverval.
 
The story : De 46-jarige pizzakoerier "Wells"overviel afgelopen donderdag een bank in Pennsylvania met de mededeling dat hij een bom op zijn lichaam droeg. Na de overval  riep hij de toegesnelde politie toe dat iemand de bom met een tijdmechanisme had geplaatst en hem de opdracht had gegeven de bank te overvallen.

"Waarom probeert niemand dit ding van me af te halen? Ik heb niet veel tijd", riep Wells terwijl hij gehurkt tussen de politie-auto's zat.(zie foto) Ook omschreef hij hoe iemand de bom om zijn nek hing. "Hij trok er een sleutel uit en startte waarschijnlijk een tijdklok. De politie hoorde het ding tikken toen hij dat deed. "Het gaat zo af. Ik lieg niet", zei Wells. De bom explodeerde kort daarna, Wells overleefde dit niet. De FBI is wel meer te weten gekomen over de bom. Volgens een FBI-agent Rugde was het explosief eenvoudig vervaardigd. "Het is een veel voorkomend explosief. Maar wat het uniek maakt, is hoe het aan de persoon was bevestigd."

De bom hing om Wells' nek en onder zijn shirt. De Rudge wil niet kwijt of de bom een tijdklok had, of dat het explosief op afstand tot ontploffing werd gebracht.

 


13:30 Gepost door @vince | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.