06-09-03

West-Vlaanderen/Veearts/Geld

Het is weer zover, en is het nu toevallig of is het normaal?
Ergens in het diepe West-Vlaanderen is er een veearts van alles tegelijk. Een eigen praktijk in het boere-gat Oostrozebeke. Daarbij, voerde hij nog dopingscontroles uit in de paardensport. Deed hij nog wat controleopdrachten voor het voedselagentschap. Voelt iedereen zich nog goed? En natuurlijk had deze man nog wat vrije tijd, waarom dan niet in de lokale politiek (OCMW-rradslid) voor de Christelijke volks partij, of met de nieuwe woorden CD&V.
José Landuyt is de naam van de veearts, en wat leest men van die man :
"José maakte de preparaten zelf. Het waren flacons van 10 milliliter die hij zelf voor 5 Euro ineen draaide en voor 50 Euro aan de man bracht. Met een flacon kwam je tien koersen lang toe. Inspuiten deden we zelf, ja" Moet je dit nu geloven of niet? Ewel 100% zekerheid kan je nooit krijgen, maar ja het kan echt wel in West-Vlaanderen.
"José werkte in het Lab van farmacologie aan de Universiteit van Gent. José drukte regelmatig wat bestandsdelen achterover die door de politie in beslag waren genomen en onderzocht moesten worden. Hij wist ook altijd perfect waar en wanneer er een dopingscontrole was"
 
Is het allemaal waar? Ik weet het ook niet. En vooral ik hoop van niet.
Maar in West-Vlaanderen is dit wel mogelijk. Want in West-Vlaanderen is geld héél belangrijk en deinst men er niet voor terug om daarvoor diep te gaan, want de gezondheid of levens van anderen zijn niet levensbelangrijk. Het was toch 'Het Dallas van West-Vlaanderen'
 
Meer nieuws volgt later...
 

17:14 Gepost door @vince | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

België Slechte ervaringen met Westvlamingen misschien? De rest van België is geen haar beter!

Gepost door: Fatman | 06-09-03

De commentaren zijn gesloten.