12-09-03

Gangsters, bandieten, drugbaronnen, oplichters en fraudeurs

Alle fraudeurs en ander gespuis zijn begonnen met een flinke voorraad champagne aan te leggen. Waarom? Wel, doodeenvoudig omdat onze rood-blauwe regering hen de dag van hun leven gaat bezorgen: voor een bijdrage van amper 6 procent kunnen deze 'heren' hun zwartste geld zo wit krijgen, en dat zelfs zonder Dash of Bonux. Ik verklaar mij nader : wie vanuit het buitenland spaarcenten naar België terugbrengt, gaat dit eenmalig kunnen doen mits het betalen van een boete van 6 of 9 procent al nagelang de gekozen te bleken fondsen. Aandelen, obligaties of cash. Of nog beter een extra huis? Ja want wanneer het gaat om investeringen in de economie. En dat is ook renovatie en bouw. We zijn goed bezig.
Wat doet de domste bandiet? Wel die draagt zijn zwarte centen naar Luxenburg, zet ze daar op een rekening en laat ze nadien overschrijven naar een Belgische rekening. Het volstaat te verklaren dat het om "spaarcenten" gaat die al reeds een lange tijd in het buitenland stonden geparkeerd en klaar is kees.
Simpeler en goedkoper kan het niet, en witter dan wit....
 
Let op het gaat wel om een eenmalige actie van onze regering, wat een billenkletser. Zou het niet beter zijn om er een jaarlijkse terugkerende actie van te maken? Zou kan de regering alle putjes vullen, op ieder moment.
 
Bron : Tijdnet-Beurstips

22:38 Gepost door @vince | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.