28-09-03

De Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld is ,,een psychopaat'' en ,,een politieke analfabeet''.

De Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld is "een psychopaat" en "een politieke analfabeet". Dat staat te lezen in een officieel berischt dat het Noord-Koreaanse agentschap KCNA zaterdag verspeidde.
Rumsfeld is volgens het staatagentschap "een typische domme man omdat hij het neoconservatisme belijdt". De Amerikaanse minister, zo vervolgt de mededeling, "wordt wereldwijd gecensureerd en bespot".
"Het is weinig waarschijnlijk dat hij de waarheid spreekt, want hij is geobsedeerd door het verstoren van de vrede en de veiligheid in verschilllende delen van de wereld. Zijn uitbarstingen kunnen niet anders geïnterpreteerd worden dan de wanhopige schreew van een psychopaat op zijn doodsbed".
Vorige week was Rumsfeld in Zuid-Korean, en dit kan gezien worden als een reactie op zijn speech die hij daar hield voor Zuid-Koreaanse en Amerikaanse zakenlui. De baas van het pentagon voorspelde namelijk de val van het communistische regime in Noord-Korea.
De relaties tussen Amerika en Noord-Korea zijn natuurlijk zéér gespannen na de heropstart van het nucleaire programma van Noord-Korea.
Bron : http://www.kcna.co.jp/
 
 


 

17:25 Gepost door @vince | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.